Persoonlijke aandacht, een vriendelijk gebaar, een luisterend oor of een helpende hand.

Iedereen is bijzonder en kan het verschil maken!

Carlosmomentjes.nl is een platform waar je mooie simpele inspiratie kan vinden en delen. Meer positiviteit en focus op mooie dingen in jouw leven?

WAT IS EEN CARLOSMOMENTJE?
Jaap Bressers, de oprichter van Carlosmomentjes aan het woord:

Carlosmomentjes zijn genoemd naar de Portugese broeder die voor mij het verschil wist te maken toen ik na mijn duikongeluk in het ziekenhuis lag. Door iets te doen wat voor hem heel normaal was, maar dat voor mij veel toegevoegde waarde had.

Ik geloof dat er een Carlos in ieder van ons zit en dat we allemaal op onze eigen manier het verschil kunnen maken. Die Carlosmomenten – grote en kleine successen – verdienen het om samen te benoemen en te vieren. Dat is precies wat we doen met dit platform, de Carlosmomentjes Stichting en de bijbehorende Vijf Dagen Carlosmomentjes Challenge. Bij de Challenge ga je op zoek naar jouw eigen Carlosmomentjes en merk je vanzelf hoe ze jouw werk – en leven – nog leuker maken.


Club van

1000

Omdat de Stichting Carlosmomentjes het verdient en ik het initiatief van harte ondersteun is BIG Consult toegetreden tot de Cub van 1000.

In onderstaande video legt Jaap Bressers uit hoe hij tot de oprichting van de stichting gekomen is, nadat hijzelf een duikongeluk heeft meegemaakt.

Menu
Follow us